photo-1544551763-46a013bb70d5 2

Duikschool Limburg Diving

Op het prachtige Resort/jachthaven Marina Oolderhuuske, waar het op watersport gebied aan niets ontbreekt, vindt je uiteraard ook een duikschool.

Centraal gelegen op het park met aan de ene kant om de hoek het zwembad en aan de andere kant onze afgebakende duikstek kunnen we je alles bieden wat met duiken te maken heeft. Van introductieduik in het zwembad tot je openwater brevet, of wordt je liever in ons 5*PADI IDC resort opgeleid tot duikprofessional, het kan allemaal.

Welke opleiding je ook wil volgen, deskundige begeleiding, veiligheid en plezier hebben staan te allen tijde voorop!

Naast de duikschool is er ook de mogelijkheid om in ons afgebakende duikgebied vrij te duiken. Je kunt duikapparatuur huren en we beschikken over een eigen vulcompressor.

De koffie staat voor je klaar, en alle informatie en prijzen hierover vindt je hier. Duik je liever in clubverband, dan kan je terecht in Eindhoven bij Brabant Diving welke wekelijkse zwembadtraining geeft voor de clubleden. Daarnaast organiseert Brabant Diving ook diverse clubaktiviteiten. Klik hier voor informatie over de duikclub. Sit back and relax, alle verdere informatie kun je vinden op www.limburgdiving.nl

We zien je graag aan de waterkant.

Team Limburg Diving