Faciliteiten

Op het Resort is er vanalles te doen voor jong en oud.
Zoals restaurant Heere aan de Maas,  watersportschool De Roerganger , Duikschool Limburg Diving en Minishop HarbourView.
Hieronder vindt u informatie over de bedrijven maar ook de faciliteiten die wij aanbieden. 

Let op! Tijdens de wintermaanden is ons park tijdelijk niet toegankelijk! 

 
 

Heere aan de Maas

Watersportschool

Limburg Diving

Minishop - HarbourView

broodje
 
 
ruudc-fotografie-marina-oolderhuuske-08-19-010

WIFI

Op het gehele park is er een gratis WIFI netwerk beschikbaar. 

ruudc-fotografie-marina-oolderhuuske-08-19-014

Avonturenspeeltuin

Onze speeltuin is enkel toegankelijk voor geregistreerde gasten. Het is geen openbare speeltuin en bezoek van buitenaf is niet toegestaan. 

 
 
ruudc-fotografie-marina-oolderhuuske-08-19-027

Strand

Ons privé strand is enkel toegankelijk voor geregistreerde gasten. 
Op het strand en in het water bevinden zich een aantal speeltoestellen. Bent u geen geregistreerde gast dan kunt u bij Palm Beach het dagstrand bezoeken. Dit bevindt zich op het Area-X terrein.

ruudc-fotografie-marina-oolderhuuske-08-19-032

Wellness

Op het park bevindt zich een sauna, Turks stoombad, infrarood cabine, zwembad en fitness ruimte. Deze is gratis toegankelijk voor gasten die een villa of marina hebben geboekt. Voor gasten van de camping, haven of chalet kost de entree voor 1 persoon € 7,- per keer. (Toegang alleen voor geregistreerde gasten).

 
 
ruudc-fotografie-marina-oolderhuuske-08-19-015
ruudc-fotografie-marina-oolderhuuske-08-19-029

Sport

Op het park zijn diverse sport mogelijkheden. Tennis: Er liggen twee tennisbanen, die u per uur kunt boeken door uw sepcard op te waarderen bij de receptie. Eventuele rackets en ballen zijn hier ook te huur. Skatepark: Op het park naast de speeltuin ligt een skatepark. Deze is te gebruiken door geregisteerde gasten, bezoek van buitenaf kan bij de receptie een toegangskaart verkrijgen. Fitness: Zie wellness. 
Ook bevinden er zich twee fiets-knooppunten rondom het park. Nr 92 en 93. Hiervoor kunt u gedurende het seizoen het veer - 'Biej Ool Euver' -  nemen. 

 
 
Fietsen
ruudc-fotografie-marina-oolderhuuske-08-19-047

Fiets - Skelter verhuur

In het seizoen van 1 april t/m 31 oktober hebben wij fietsen en skelters beschikbaar. Het aanbod bestaat uit dames-, heren- en kinderfietsen. Ook hebben wij een paar elektrische fietsen. De fietsen en skelters zijn enkel te huur voor geregisteerde gasten van het park. Zonder verblijf kunt u geen fietsen huren.  Indien u meer dan 4 fietsen wilt huren, dit gaarne vooraf aanvragen.