Coronamaatregelen

Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen
Beste gast,

Momenteel is ons Resort alleen geopend voor gasten die een reservering hebben. Gasten die op het park dienen te zijn verzoeken wij zich aan de door de Nederlandse overheid opgelegde coronamaatregelen te houden. Door mee te werken aan de maatregelen beschermt u ieders gezondheid. 

Voor álle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent, kom niet naar Oolderhuuske. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Hartelijk voor uw medewerking.

Boekingen/vouchers
Hebt u een coronavoucher van verleden jaar? Boek dan uw vakantie vóór de op de voucher vermelde datum, voor een willekeurige datum dit jaar. Het bedrag van voucher kunt u van de totaalsom van de nieuwe boeking aftrekken. Bij een annulering  worden geen nieuwe vouchers meer uitgegeven maar gelden de RECRON voorwaarden. Deze kunt u doorlezen voordat u de boeking definitief plaatst.

Sanitairgebouwen
Sanitairgebouwen zijn geopend. Bij ieder sanitairgebouw dient u voldoende afstand van andere te houden. 

Horeca
De horeca is geopend voor afhaalmaaltijden.
Openingstijden voor het restaurant vindt u op hun website. - Heere aan Maas - 
Openingstijden voor de bakker vindt u op hun website. - HarbourView - 

Speeltuin
Het Resort is gesloten voor bezoekers van buitenaf. De speeltuin is alleen toegangelijk voor geregistreerde gasten. Dit wordt meerdere malen per dag gecontroleerd.

Veerpont Biej Ool Euver
Het fietsveer is niet in de vaart. Deze vaart weer zodra de horeca open mag. 

Corona Sneltesten
Bij de receptie kunt u een corona sneltest van Lungene aanschaffen voor €3,95 per stuk. Bij deze test krijgt u géén certificaat. 

In Roermond zijn twee snel-test locaties, u bent zelf verantwoordelijk om te controleren of deze testen toereikend zijn om naar het buitenland te reizen. 

Lead Healthcare, Roermond Burghoffweg 9, 6042 EX Roermond 
Covidtest Limburg, Westhoven 4, 6042 NZ Roermond

 

Team Resort Marina Oolderhuuske