Luchtfoto haven view camping overzicht

Welkom

Welkom op de website van Resort Marina Oolderhuuske of ook wel de Parel van de Maasplassen genoemd.


Het park is een geweldige vakantiebestemming voor jong en oud. Het park kenmerkt zich door de unieke ligging op een schiereiland gelegen direct tussen de Maas en de Maasplassen, een uitgebreid watergebied. 

Al wandelend, fietsend en varend kunt u de ambiance van de regio met zijn prachtige natuur en rijke historie proeven. Oolderhuuske is direct gelegen aan het fietsroutenetwerk van Midden-Limburg. In het seizoen vaart onze eigen veerdienst "Biej Ool Euver" van het park naar het dorp Ool. Via deze route kunt u per fiets ook de oude binnenstad Roermond bereiken. Deze ligt op ongeveer 4 kilometer afstand van het park. Verder zijn we ideaal gelegen voor diverse uitstapjes in Nederland, België en Duitsland. Zo kunt u een bezoek brengen aan witte stadje Thorn, een rondvaart maken over de Maasplassen of gewoon simpelweg genieten vanaf uw vakantieverblijf van al dat moois. De mogelijkheden zijn overweldigend.

Zo beschikken we over een luxe jachthaven, een ***** camping met verhuur van stacaravans en kunt u terecht voor het huren of kopen van een vakantiewoning. Er zijn twee type woningen: De zogenoemde Marina's ofwel drijvende woning met eigen aanlegsteiger en de Villa's. Deze laatste zijn gelegen op het hogere gedeelte van het schiereiland.

Naast de diverse verhuurmogelijkheden kunt u genieten van vele andere faciliteiten, waaronder o.a. een restaurant, watersportschool, wakeboarschool, duikschool en speeltuin. Kijk eens rond op onze website voor meer informatie omtrent de diverse mogelijkheden.
Op 1 november 2017 is er een nieuw restaurant gevestigd op het park. Hun concept Tastou is in de regio al reeds bekend.
Komt u ook proeven? Meer informatie op:  www.heereaandemaas.nl.

Heeft u vragen neemt u dan gerust contact op met de receptie. 

De medewerkers staan u graag te woord en zijn dagelijks bereikbaar vanaf 9.00 tot 13.00 en 13.30 tot 17.00uur onder
telefoonnummer 0475-588686 of vul hier het contactformulier in.
Wilt u een direct reserveren dan kunt u hier het reserveringsformulier invullen.

Met vriendelijke groeten,
Team Resort Marina Oolderhuuske