Marina image Villa 2 Haven by night

Vakantiewoningen

Op het Resort zijn twee typen woningen: de Villa's en de Marina's. De Marina’s, waaraan wij onze naam danken, zijn uniek voor Europa. Het zijn drijvende woningen waardoor u letterlijk op en om het water vakantieplezier kunt beleven. De Villa's zijn gelegen op het vaste hogere gedeelte van het schiereiland.

Er zijn in totaal 174 woningen die allemaal in particulier bezit zijn, waardoor de inrichting van elke woning uniek is. Een aantal van deze woningen kunt u bij ons huren. Zowel de Villa's als de Marina’s bieden plaats voor 4 tot 6 personen.
Beschikbaarheid, ligging en foto's van de privé-woningen kunt u per e-mail info@oolderhuuske.nl opvragen.

Als huurder van een Villa of Marina heeft u bovendien gratis toegang tot het overdekt zwembad, het welness-gedeelte en de fitnessruimte en tevens heeft u in elke woning gratis toegang tot het heel vernieuwde WIFI-netwerk.

VILLA:
De witte stenen woningen hebben vrijwel allemaal een prachtig uitzicht op de Maasplassen. De Villa's beschikken over een open keuken met alle benodigheden. Vanuit de woonkamer kunt u naar de privétuin. Verdeeld over de verdiepingen bevinden zich 2 tot 3 slaapkamers. De badkamer op de 1e verdieping heeft een douche en/of ligbad en toilet. Een extra toilet bevindt zich op de begane grond. Elke woning is anders ingericht, naar de smaak van de eigenaar. De Villa's in de B-rij hebben als extra een balkon. Tevens beschikt u direct bij de woning over een eigen parkeerplaats.

MARINA (Drijvende woning):
De Marina's zijn drijvende woningen die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Deze privéwoningen zijn toegankelijk via een loopplank. Vanuit de ruime woonkamer kunt u naar het balkon waar u een boot tot max. 6,5 meter kunt aanleggen. De open keuken is standaard van alle gemakken voorzien, waaronder een (combi)magnetron en vaatwasser. De slaapkamers zijn verdeeld over 2 of 3 verdiepingen. De badkamer is standaard voorzien van een ligbad en/of douche en toilet. Een extra toilet bevindt zich op de begane grond. Een aantal Marina's beschikken over een extra badkamer. Een parkeerplaats voor uw auto bevindt zich direct voor de woning.

Klik hier voor meer informatie omtrent huurprijzen en speciale arrangementen. Al onze accommodaties zijn uitsluitend te huren met als doelstelling vakantie. We accepteren geen boekingen voor werknemers of bedrijven die een tijdelijk onderkomen zoeken voor zijn of haar werknemers.

Inchecken is om 15:00uur en uitchecken om 10:30uur.