Luchtfoto haven view camping overzicht

Corona-Virus

Geachte gasten en bezoekers van Resort Marina Oolderhuuske:
Hierbij alle informatie met betrekking tot het Corona virus: 


Indien u vragen hebt betreffende uw boeking of Corona verzoeken wij u eerst onderstaande tekst zorgvuldig te lezen alvorens ons te bellen of te mailen. In verband met de drukte kan het zijn dat u later reactie ontvangt wij vragen hiervoor uw begrip en geduld.

 1. Nederland laat de grenzen open; wel verplicht de overheid om minimaal 1,5 meter afstand tot ander gasten te houden.
 2. De overheid adviseert in alle openbare gebouwen een mondkapje te dragen. Wij volgen dat advies op en willen u vragen in de openbare gebouwen een mondkapje te dragen.
 3. Info over de regio Roermond met de aantal besmettingen en reisadvies vindt u op coronadashboard.rijksoverheid.nl 
 4. Indien u symptomen van het COVID-19 virus heeft, dient u het Resort te verlaten.
 5. De sanitaire voorzieningen zijn geopend. 
 6. Het Restaurant en de Snackbar zijn gesloten per 15-10-20 tot nader bericht. U kunt via de website www.heereaandemaas.nl diverse tapas en borrelplanken bestellen.
 7. Harbour View heeft speciale openingstijden om broodjes af te halen. De openingstijden vindt u bij de bakker op de voordeur of bij de receptie. (einde broodjesservice 31-10-2020)

Camping & Haven:

Let op! Indien u geen reservering (seizoen/passant) heeft voor haven of camping, het restaurant, duikschool of zeilschool, vragen wij u het Resort NIET te bezoeken.

 1. Uw bezoekers/gasten zijn niet welkom totdat het restaurant weer geopend wordt. Wij verzoeken u uw sociale contacten uitsluitend te beperken tot uw gezin.
 2. Bijeenkomsten en of feesten zijn op dit moment niet toegestaan.
 3. Wijzigingen in het Nederlandse Corona overheidsbeleid dienen per direct opgevolgd te worden.

Haven & Slipway:

 1. U krijgt toegang tot Resort Marina Oolderhuuske als uw boot ook daadwerkelijk in de haven ligt.
 2. De slipway blijft voor niet-haven- en of campinggasten gesloten, met uitzondering voor gasten die een Villa, Marina, Campingplaats of Chalet hebben geboekt.

Vakantie in Villa/Marina of Chalet:

Gasten die een Villa, Marina of Chalet geboekt hebben zijn van harte welkom en kunnen van de vakantie genieten.  

 

Indien u een uitgebreide annuleringsverzekering heeft kunt u enkel deze aanspreken als de overheid maatregelen neemt die uw verblijf onmogelijk maken.

Dit geld niet voor maatregelen opgelegd door de Duitse – en Belgische regering. Alleen de Nederlandse wet- en regelgeving is van toepassing.

Houd afstand van elkaar. Bij het inchecken verzoeken wij u zoveel mogelijk via de bank uw reissom/ligplaats/seizoenplaats vooraf over te maken of per pin te betalen. 

Wij verzoeken u bij het inchecken met maximaal één persoon naar de receptie te komen zodat wij een minimale afstand van 1,5 meter kunnen handteren.

Aan onze receptie staat een voorraad desinfectie spray (CID LINES, ziekenhuis kwaliteit) en mondkapjes deze worden door ons tegen een vergoeding verkocht.

Voor zaken die wij niet kunnen beïnvloeden, dragen wij geen verantwoording! 

Beperk uw contact met onze medewerkers tot het meest noodzakelijke, zodat ook wij verschoond blijven van het virus.

Wij sturen medewerkers direct naar huis, indien wij enig symptoom van het virus vast stellen!

Veel gestelde vragen over het coronavirus (COVID-19)

Kan ik in verband met het Coronavirus nog op vakantie naar Resort Marina Oolderhuuske?
We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie, de RECRON en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:

 • Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
 • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze

Ik heb een vakantie geboekt bij Resort Marina Oolderhuuske, maar in verband met het Coronavirus wil ik mijn vakantie afzeggen. Krijg ik het geld terug?

Hierbij zijn de annuleringsregelingen van de RECRON-voorwaarden van toepassing en dat betekent dat u een deel of het geheel (bij annulering op de dag van de ingangsdatum) van de overeengekomen prijs zal moeten betalen. 

Ik heb het coronavirus en daarom moet ik mijn verblijf bij Resort Marina Oolderhuuske annuleren. Hoe werkt dit?
Indien u een eigen annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u bij uw eigen verzekering informeren over een eventuele vergoeding voor uw annulering. Neemt in dit geval altijd schriftelijk contact op met de receptie om uw boeking te annuleren.

Ik heb een vakantie geboekt bij Resort Marina Oolderhuuske en ik kom uit een gebied waar het coronavirus is uitgebroken. Kan ik de verblijfskosten terugontvangen?
Nee, u kunt hiervoor uw verblijfskosten niet terugontvangen, zolang de regio Midden-Limburg geen negatief reisadvies heeft.  

Ik zou mijn vakantie graag willen verzetten. Is dat mogelijk?
U kunt uw vakantie uiteraard omboeken naar een andere periode in 2020. Laat u door onze medewerkers informeren naar de kosten van het verplaatsen van uw vakantie. Bij omboeken zijn altijd kosten aan verbonden.  

Recron-Voorwaarden Toeristische Plaatsen
Recron-Voorwaarden Vakantie verblijven